Kıyafetleri dağıtıldı

90 çocuk

Hendek Belediyesi’nce bu yıl gerçekleştirilecek Sünnet Şöleni’nde 90 Hendekli çocuk erkekliğe ilk adımı atacak. 9 Temmuz Pazar Günü Selman Dede Mesire Alanı’nda düzenlenecek şölen için sünnet çocuklarına kıyafetleri dağıtıldı. Kıyafetlerini alan minikler ve ailelerinin heyecanı görülmeye değerdi.

17.’si düzenleniyor

Bu yıl on yedincisi düzenlenen Sünnet için kayıt yaptıran çocukların kıyafetleri Hendek Belediyesi Polikliniğinde ailelerine teslim edildi. Sünnet çocuklarına ayakkabı, pantolon, yelek, gömlek, pelerin, şapka, asa, Maşallah ve papyondan oluşan sünnet takımların teslimi yapılmaya başlandı. Sünnet çocukları 9 Temmuz Pazar Günü şölende şehir turu ve Selman Dede Mesire Alanında çeşitli etkinlikler ile farklı bir gün yaşayacaklar.

Her zaman yanlarındayız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, “Sünnet Şöleni etkinliğimize bu yıl 90 çocuğumuz müracaat etti. Sünnet şöleni etkinliğimizle erkekliğe ilk adımı atacak olan yavrularımızın sevincine ortak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Her zaman halkımızın yanında olmaya çalıştık. İyi günde sevinçlerine, kötü günlerinde kederlerine ortak olduk ve olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.