Ramazan Çarşısı kuruluyor

Hendek’te bu yıl Ramazan bambaşka

Ramazan ayı için hazırlıklara başlayan Hendek Belediyesi, Muammer Sencer Caddesi ‘Ramazan Şenlikleri’ kapsamında oluşturulacak Ramazan Çarşısı için çalışmalara başladı. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’te dolu dolu bir Ramazan geçirileceğini söyledi.

Ramazan ayı için hazırlıklara başlayan Hendek Belediyesi, Muammer Sencer Caddesi ‘Ramazan Şenlikleri’  kapsamında oluşturulacak Ramazan Çarşısı için çalışmalara başladı. Stantlardan kiralamak isteyenler Hendek Belediyesi’ne başvurabilirler.

Küçük Feshane

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yaptığı açıklamada Kent Meydanına kurulacak toplam 20 küçük dükkanla farklı bir Ramazan ayı etkinliği olacağını bu dükkanların talep eden esnaflara kiralanacağını ve vatandaşların hem gün içerisinde hem de akşam saatlerinde bu bölgede düzenlenecek farklı etkinliklerle değişik bir ay geçireceklerini, yapılacak olan çarşının İstanbul Feshane’dekinin minyatürü olacağını söyledi.

Ramazan etkinliği

Hendek Belediyesi 11 ayın sultanı Ramazan Ayı için hazırlıklara başladı.  Ramazan programı kapsamında bir ay boyunca Muammer Sencer Caddesi üzerinde ‘Ramazan Şenlikleri’ düzenlenecek. Ramazan ayının vazgeçilmezi olan Ramazan Çarşısı bu yıl ilk defa Hendek’te kurulacak. Hendek Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ‘Ramazan Etkinlikleri’ kapsamında geçtiğimiz yıl her akşam ihtiyaç sahibi evlere iftar yemeği dağıtılmış, kurulan iftar sofrasında ise her gün bin 500 kişi iftarını açmıştı. Geleneği bozmayan Hendek Belediyesi, bu sene de insanların yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Şenlikler kapsamında farklı etkinliklerin yapılması bekleniyor.