Hendek'te hummalı çalışma

 Park bahçeler elden geçiyor

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Hendek Belediyesi,  vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde bayram geçirmeleri için hazırlıklara devam ediyor. Çalışmalar kapsamında;  Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü şehir mezarlığını yabani otlardan arındırırken şehir içindeki tüm parkları da elden geçirdi. 
Temizlik işleri bayramda tam kadro

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de cadde ve sokakları temizleyerek genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tam kadro olarak bayram boyunca çalışacak.

Fen işleri sahada

Mezarlık içi yollarda parke tamiratları tamamlanırken kırsal ve merkez mahallelerde bozulan yollarda ise asfalt yama çalışmaları yapılıyor. Ekipler, gerekli tamirat ve bakımlarını gerçekleştirdiği yolları bayrama hazırlıyor.   

Zabıta denetimde

Zabıta Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren zabıta ekipleri vatandaşların maneviyatına tesir etmek için özellikle bayram öncesi sayıları artan dilencilere karşı tedbirler aldı.  Vatandaşın alışveriş yaptığı işletmelerde ise rutin denetimler sıklaştırıldı.

Belediye bayramda mesaide

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü belediye ekiplerinin şehri bayrama hazırlamak için çalışmalarını arttırdıklarını söyleyerek vatandaşların bayramda her hangi bir sorun yaşamaları durumunda Belediyenin  614 61 59 nolu telefonunu arayabileceklerini belirtti. Püsküllü, ekiplerin bayram süresince hizmet vereceklerini ifade etti.