Haydi hanımlar “ Evde İş Projesine “

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından, hanımların evde iş yapma talepleri değerlendirilerek ilk adım atıldı. Hendek’te faaliyet gösteren Dante Brode firması ile görüşülerek hanımlara evde iş yapmaları konusunda görüşmeler yapılıp, proje hayata geçirildi.

Hendekli ev hanımları artık evde iş yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyorlar. AK Parti İlçe Kadın Kollarının projesi ile birlikte hanımlar hem evde çocuklarına bakıyor hem de çalışabiliyorlar. Hanımlar evde güpür dantel sarma işi yapıyorlar. AK Kadınlar işveren ve ev hanımları arasında köprü vazifesi yaparak, projenin hayata geçmesine vesile oldu.

AK Parti İlçe Kadın Kolları tarafından hanımlara proje ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya firma yetkileri de katılarak yapılacak iş ile ilgili hanımlara bilgi verdi.

Evler küçük bir sanayiye döndü

AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kavakçı Tosun, hanımların evde iş projesi ile ilgili yoğun talepleri olduğunu belirterek “ Bizler firma ile hanımlarımız arasında köprü vazifesi yaparak, bu proje ilgili ilk adımı attık. Talep eden hanımlarımız güpür dantel sarma işine başladılar. İşlerini ilerleten hanımlarımıza firma tarafından makinalar verildi ve evler küçük bir sanayiye döndü. Hep birlikte azimle çalışırsak projemizi başarıyla sürdürürüz. Güzel bir projeye imza attık ve hanımlarımız artık evlerinde iş yaparak hem çocuklarına bakıyor, hem evlerinin işini yapıyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Firma sahibi de bu işe yeni başladı ve sizlerle birlikte güçlerine güç katacaklar. Sabır, kararlılık ve istikrarla yürüteceğimiz projemiz inşallah Hendek’te ses getirecektir. Haydi hanımlar Evde İş Projemize sahip çıkalım “ diyerek, firma sahibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantı sonunda,  Dante Brode firması sahibi tarafından, güpür sarma işi ile ilgili hanımlar bilgilendirerek, hanımlara projeye ilgilerinden dolayı teşekkür etti.