Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ramazan ayını halkla iç içe geçirmek için elinden geleni yapıyor. Çat kapı bir vatandaşa giden Başkan Püsküllü, konuk olduğu aile birlikte oruç açıyor. Bu sefer Iraklı İhsan ailesinin iftar sofrasına misafir olan Başkan Püsküllü, iftar vaktine kadar sohbet etti.

Iraklı aileye misafir oldu

Püsküllü’yü evlerinden görmekten çok mutlu olduklarını dile getiren İhsan, "Başkanımızı karşımda görmek ve iftara konuk etmek bizi çok mutlu etti. Akşam yattığımızda sabah kalktığımızda Türk Bayrağını görüp Türkiye Hükümetine Türkiye halkına ailece teşekkür ediyoruz. Türkiye bütün mazlumlara sahip çıktı. Kapılarını sonuna kadar açtı. Türkiye’nin bu fedakarlığını asla unutmayacağız” dedi.

“Misafir başımızın tacıdır”

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü İslam Dünyası’nda akan kanın durması temennisinde bulunarak, “Sizler bizim misafirimizsiniz, bizim fıtratımızda misafirin özel bir yeri vardır, önemi vardır, özel bir değeri vardır, misafirler her zaman başımızın tacıdır. Hepiniz başımızın tacısınız. İnşallah gelecekte Ramazan akşamlarında buluşmak üzere diyorum”dedi.

Akan kanlar son bulsun

Ramazan ayını vatandaşlarla birlikte geçirmekten büyük mutluluk duyduğunu  ifade eden Başkan Püsküllü , "Halkımızın gönlü çok geniş. Çat kapı gittiğimiz evlerde bizi öyle bir konuk ediyorlar ki anlatamam. Bizlerle yemeklerini, sohbetlerini her şeyin ötesinde sevgilerini paylaşıyorlar. Onlarla oruç açmak, sohbet etmek, çaylarını içmek tarifi olmayan bir mutluluk" diye konuştu.