Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının başlaması nedeniyle, okulları ziyaret etti.

Mustafa Asım İlköğretim Okulu’nda “ Bir kitap, bir insan “ projesinin startı verilerek, zeka oyunları sınıfının açılışı yapıldı.



Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 2015-2016 Yılı Eğitim Öğretim yılının başlaması nedeniyle Mustafa Asım İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa katıldı.
Düzenlenen törene Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Jandarma Komutanı Yzb. Umut Aşık, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.




Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Miniklerin oynadığı halk oyunları gösterisi de büyük beğeni topladı. Tören sonrası, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Jandarma Komutanı Yzb. Umut Aşık tarafından, zeka oyunları sınıfının açılışı yapılarak, okul müdüründen ve öğretmenlerden bilgi alındı.

Açılış sonrası, özel eğitim sınıfını ziyaret edip, dördüncü sınıf öğrencileri ile biraraya gelen, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Jandarma Komutanı Yzb. Umut Aşık, kendilerini öğrencilere tanıtarak, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediler.

Her öğrenci kitap okuyup, çevresindekilere de okutacak

Kaymakam İdris Akbıyık, öğrencilere “ Bir Kitap, Bir İnsan “ projesinden bahsetti. Kaymakam Akbıyık “ Kaymakamlık, Milli Eğitim ve Belediye işbirliği ile desteklenecek olan projede, çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması, kitap okuma sevgisinin daha da artırılması, boş zamanlarında ve tatilde kitap okuyarak bilgi birikimlerinin çoğaltılmasına yönelik proje ile her öğrenci kitap okuyup, çevresindekilere de okutacak. Çok kitap okuyan çocuklarımızı ödüllendireceğiz “ Diyerek, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.

Protokol daha sonra okulları ziyaret ettiler. Başkan Püsküllü, Atike Hanım Anadolu Lisesi’ni ziyaret edip, okul müdüründen bilgi aldı. Başkan Püsküllü, bu yıl Atike Hanım Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretime başlayan kızı Serra Püsküllü ile de görüşüp, başarılar diledi.