Hendek Belediyesi Ocak ayı olağan toplantısı, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Başkanlığında, meclis toplantı salonunda yapıldı. Gündemde bulunan sekiz madde tek tek görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasında İrfan Püsküllü 2017 yılının ilçemize, ilimize, İslam Alemine hayırlar getirmesi temennisi dileklerinde bulundu. 

Gündemin ilk maddesi olan, 2017 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu seçiminde İsmail Albayrak, Bilal Deniz ve Haşim Oturak seçildi. Gündemdeki, belediyemizde 2017 yılında çalıştırılacak Sözleşmeli Personelin görüşülerek karara bağlanması maddesi de oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi, İlçemiz Karadere Mahallesinde 101 ada, 4 nolu 700 metrekarelik parsellerin satışının, plan, bütçe ve imar komisyonuna havalesi oy çokluğu ile kabul edilirken, Beylice Mahallesinde 1009 nolu parselin mezarlık yeri olarak Büyükşehir Belediyesine devredilmesi ile ilgili Belediye Başkanı ve Encümene yetki verilmesinin kabulü de  görüşülerek oyçokluğu ile kabul edildi.
Gündemin dördüncü maddesi, Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Sosyal Yardım Yönetmeliklerinin Hukuk komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin beşinci maddesi imar talep dosyalarının imar komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin altıncı maddesi olan, emekli olan işçilerin ikramiyelerinin ödenebilmesi için İller Bankasından kredi kullanılması oy çokluğuyla kabul edildi.

Gündemin yedinci maddesi, HİMPAŞ Şirketinin teminat mektubu kullanabilmesi için Bankalara kefalette bulunulması maddesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin son maddesi, Hastane yolu üzerinde imar tadilatı yapımının Büyükşehir Belediyesine devredilmesi de oy birliği ile kabul edildi.