Hendek Meclisi’nden örnek karar
Meclis Huzur Haklarını Mehmetçik Vakfı’na bağışlıyorlar. Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri Toplantıda vatanı için hayatını feda eden ve bu uğurda gazi olan Mehmetçiklere destek amacıyla Mehmetçik Vakfı'na bağışta bulunma kararı aldı.
 

Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Şubat ayı olağan Meclis toplantısına Başkan Püsküllü’nün yanı sıra Belediye Meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim müdürleri katıldı. Şubat Ayı Meclisi 7 gündem maddesi ve 4 ilave ek gündemle toplandı. Mhp Grup Başkanı Hüdaverdi Bahadır gündemle ilgili bir konuşma yaptı.
 
 
Şubat Ayı Meclis Toplantısında Belediyeye ait kullanılmayan 14 adet aracın satışları ile ilgili komisyon raporları oylanarak kabul edildi. Punabey Mahallesinde Belediyemize ait 345 No’lu parselin satışı,  Lütfiyeköşk Mahallesinde Belediyemize ait 96 nolu parselin 10 yıl süre ile kiraya verilmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.  Akova Mahallesinde Hendek Belediyesi’ne ait 1317 adada bulunan 6 adet parselin satışı Plan ve Bütçe ve İmar Komisyonuna,  Mahmutbey Mahallesinde Belediyeye ait HGM'de yer alan bölümler ile aynı bölgede ki köprü üzerinde bulunan restoranın 10 yıl süre ile kiraya verilmesi  Plan ve Bütçe ve Hukuk Komisyonuna, Başpınar Mahallesi (147 Ada) ile ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebi ve   Aşağıçarığıkuru Mahallesi (1057 Ada) ile ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği talebi İmar Komisyonuna havale edildi.
 

 
Gündeme alınan ilave maddeler Tarım ve Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından Dikmen Mahallesinde bulunan gayrimenkulün satışı için, 6183 S.K. 90 Maddesinee göre “Belediye Meclisi tarafından kendi üyeleri arasından seçilecek bir üye” maddesi için Bilal Barutçu seçildi.
 
Gündemin ikinci ek maddesi Hendek Belediyesi tarafından uzak mahalleler için hazırlanan ve ücretsiz  olarak vatandaşlara verilen 11 adet Tip Projeye 2 yeni Tip Proje eklenmesi oy birliği ile kabul edilirken mevcut Canlı Hayvan Pazarının ilçe merkezinden dışarıya taşınması için yer belirlenmesi plan bütçe ve imar komisyonuna havale edildi. Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, toplantıda alınan kararların ilçemize hayırlı olmasını dileyerek katılım sağlayan herkese teşekkür etti.