POLİSİN UYARMALARINA RAĞMEN YİNE DOLANDIRILIYORUZ

TELEFON DOLANDIRICISI BİR KADININ BÜTÜN PARASINI ALDI

HENDEK POLİSİ DOLANDIRICININ PEŞİNİ BIRAKMADI. İSTANBULDA YAKALADI
 
Dolandırıcı M.K,  Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz  çalışmaları sonucunda M.K İstanbul da operasyon yapıp adli işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Olay 01.08.2016 günü ilçemiz Sarıdede Mahallesinde meydana geldi.  A.Ş isimli kadını telefonla arayıp kendisinin   Polis olduğunu ve 15 Temmuz Askeri Darbe sonrasında isminiz Terör listesinde bulunuyor dedikten sonra evde ne kadar para ve altın olduğunu öğrendi. Terör listesinden adınızı çıkarmamız için evde ki altın ve paraları alıp kontrol ettireceklerini söyledi. A.Ş isimli kadın korkudan  dolandırıcının gerçek Polis olduğunu zannedip dolandırıcı M.K nin her dediğini yapıp parayı ve altınları istenilen yere götürüp dolandırıcıya teslim etti. Altını ve parayı alan M.K kayıplara karıştı.



HENDEK POLİSİ İSTANBUL DA OPERASYON DÜZENLEDİ

Olayın ardından kadın şahıs emniyete dolandırıldığını söylemesi üzerine Hendek Asayiş ekipleri dolandırıcıyı yakalamak için çalışma başlattı. İlk önce şahsın kullandığı aracı bulmak isteyen ekipler çevredeki güvenlik kameralarını inceledi ve aracın 34 JJ ….. plaka araç olduğu tespit ettiler.

Ekipler şahsın 34 plaka olmasından dolayı istanbul’a gideceğini düşünüp Otoban çıkışlarında ki kameraları incelmeye aldı ve aracın otoban gişelerden çıktığını tespit ettiler.

Plaka Kayıt Sisteminden aracın bilgilerine ulaşan Hendek Asayiş Polisleri dün İstanbul’ a gitti. İstanbulda Avcılar Asayiş ekipleriyle geniş çaplı araştırma yapan Hendek Polisi şahsın aracı kiraladığını öğrendi.

Oto galeriden şahsın M.K olduğunu, kaldığı adresi öğrendikten sonra ekipler akşam şahsın evine gittiler.

Polislerin geldiği gören M.K kaçmak İstedi fakat Hendek polisi ve Avcılar Polisi Evi kuşatıp şahsı kıskıvrak yakaldılar.
Hendek polisi yaptığı operasyonla M.K isimli Dolandırıcıyı Hendek Cumhuriyet BAşsasvcılığına teslim etti.

Tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edilen M.K tutuklandıktan sonra Cezaevine gönderildi.