2200 Metre kilit parke

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Osman Yılmaz Caddesi’nde çift taraflı yaya yolu çalışması başladı.

Yeni Cami ile Köprübaşı Işıklar arası çift taraflı yaya yolu çalışmasında toplam 2200 metre kilit parke çalışması yapılıyor. 2.70 Metre genişliğindeki yaya yolu çalışması yapılırken, cadde tek taraflı olarak trafiğe kapatıldı. Ekipler çalışmalarını kısa sürede tamamlamak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve uzak mahallelerde gerekli yerlerde kilit parke tamiratları ve caddelerde bakım çalışmaları da sürüyor.

Daha estetik görünüm


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, cadde ve sokaklarda bakım onarım çalışmaları kapsamında Osman Yılmaz Caddesi’nde yaya yolu çalışmasının başladığını belirterek “ İlçemizde cadde ve sokaklarımızda ekiplerimiz kilit parke tamiratları ve yaya yolu çalışmalarını sürdürüyor. Osman Yılmaz Caddesi’nde de çift taraflı yaya yolu çalışmamızı başlattık. Yapılan çalışma ile caddemiz daha estetik ve güzel bir görünüme kavuşacak “ Dedi.