Düzenlenen toplantıya Kaymakam İdris Akbıyık, Jandarma Komutanı Yzb. Umut Aşık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bozalan, Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Celalettin Akyol, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi Başkanı İsmet İskefiyeli, Muhtarlar Derneği Başkanı Coşkun Samur, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Hendek’in tek yumruk olduğunu göstereceğiz

Türkiye Muhtarlar Derneği Hendek Şubesi Başkanı İsmet İskefiyeli, yaşanan terör olaylarını kınayarak “ Hendek olarak yaşanan bu olayları lanetliyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Hendek’imizde iki muhtarlar derneğimiz bulunmaktadır.  Diğer Muhtarlar Derneğimizi de programımıza davet ettik, bizleri kırmadı geldiler. En kısa zamanda tekrar biraraya gelerek Hendek’in tek yumruk olduğunu göstereceğiz.  “Dedi.

Hendek olarak her zaman birlikteliğimizi gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz.

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de konuşmasında “ Şuan ülkemizin en çok ihtiyacı olan şey birlik ve beraberliktir. Biz Hendek olarak her zaman birlikteliğimizi gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Yaz geldi, hizmet yılı açılıyor. Tüm mahallelerimizde eksiklerimiz tespit edildi. Özellikle tarımla uğraşan vatandaşlarımızın tarla yollarının yanısıra, acil olan yerlere de sıcak asfalt çalışmaları yapacağız. Büyükşehir Belediyemiz ile temas halindeyiz. Sizlerle birlikte de istişareler yaparak verimli bir yıl geçirmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum “ Dedi.  

Görevimiz olsun olmasın her zaman yardıma hazırız

Kaymakam İdris Akbıyık da bir konuşma yaparak “ Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir ülkedir, bunların hepsiyle  başedecek ordusu da milleti de polisi de jandarması da vardır. İnşallah en kısa sürede olaylar biter. Bizlerin kapısı her zaman muhtarlarımıza açıktır. Görevimiz olsun olmasın her zaman yardıma hazırız.  Muhtarlarımız bizim için önemlidir. Demokrasinin asli unsurları Devletimizin temsilcisi olarak biz de Hendek’i sizlerle beraber idare edeceğiz. Bütün daire müdürlerimiz, kurum ve kuruluşlarımız da bu duyarlılıkla görev ifa ediyorlar.  “ Dedi.