Hendek İçin Birlikte Çalışıyoruz

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı İsmet İskifiyeli ve beraberindeki heyet ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Hendek; gerek ilçe belediyemiz eliyle gerekse de Büyükşehir’in çalışmalarıyla gelişmeye devam eden bir ilçemiz. Hendekli kardeşlerimizin şüphesi olamasın; ilçemiz için beraberce çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Görüşmede söz alan İskefiyeli, “Büyükşehir Belediyemizin tüm birimleri ile her zaman işbirliği içerisindeyiz. Bugün de bölgemizi ilgilendiren konular ile ilgili değerli Başkanımız Zeki Toçoğlu’nu ziyaret etmek istedik. Taleplerimizi ilettik. İlçemize kazandırılan hizmetler için Büyükşehir’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İşbirliğimiz Güçlendi
Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımızla işbirliğimizin güçlenmesi için somut adımlar atıyoruz. Hayata geçirdiğimiz SEMOS uygulaması ve Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile muhtarlarımız ile işbirliğimiz daha da güçlendi.  Sayın Cumhurbaşkanımızın da muhtarlarımıza verdiği değere daima şahit oluyoruz. Biz de yerel yönetimler olarak muhtarlarımızla her zaman işbirliği içerisindeyiz” ifadelerini kullandı. 

13 Kilometrelik Güzergâh
Toçoğlu konuşmalarını şu şekilde sürdürdü, “Hendek ilçemizde yaklaşık 3 milyonluk asfalt çalışması yaptık. Çayırbaşı, Ortaköy, Beyköy, Yayalar, Hamitli, Servetiye ve Uzuncaorman Mahallelerinin grup yollarını asfaltladık. Yaklaşık 13 kilometrelik güzergâhta 16 bin ton asfalt kullandık. Aynı zamanda SASKİ ekiplerimiz Hendek’in muhtelif bölgelerinde atıksu ve içmesuyu tesisi çalışmalarını sürdürüyor. Hendek için çalışmalarımız artarak sürecek.”

Hendek Gelişiyor
“Biz her fırsatta muhtarlarımızın hizmet ortaklarımız olduklarını yineliyoruz. Muhtarlarımızdan gelen her türlü talebe dönük yapıcı adımlar atmanın gayreti içerisindeyiz. Büyükşehir sınırlarının tamamında çevreden ulaşıma, asfalttan altyapıya kadar her alanda önemli çalışmalarımız oldu. Hendek de gerek ilçe belediyemiz eliyle gerekse de Büyükşehir’in çalışmalarıyla gelişmeye devam eden bir ilçemiz. Hendekli kardeşlerimizin şüphesi olamasın; ilçemiz için beraberce çalışmaya devam edeceğiz.”