İftara Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal ,İl genel meclis üyeleri,Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Baylan, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle, köy muhtarlarının yanı sıra Akyazı, Karasu, Kocaali ve merkez mahalle muhtarları katıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İftar öncesi muhtarlar ile tek tek yakından ilgilendiler.
 İftar sonrası Martinler Köyü Muhtarı İbrahim Kahya’nın yemek duası yapmasının ardından Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, projelerin tek tek hayata geçirildiğini belirterek “Siz değerli Muhtarlarımızın, bizden farkı yok. Bizimde sizlerden farkımız yok. Demokrasinin gereği olan en demokratik seçim köy muhtarlarında, mahalle muhtarlarında ve belediyelerdedir. Çünkü yerel seçimlerde aday önemlidir. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz projelerimizin hemen hemen sonuna geldik. Seçimlerin güzel geçmesinden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı mutluyum” dedi.
   Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ise muhtarlar adına bu nezaket davetinden dolayı Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’ye çok teşekkür ettiğini söyledi.  İftar sonrası Belediye Başkanı Ali İnci Muhtarlarla sohbet ederek iftara katıldıkları için teşekkür etmesi ile son buldu.

Kaynakça : Hendek Belediyesi