Hendek Yurt Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Kaymakam İdris Akbıyık, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Firdevs Karahan, KYK Sakarya İl Müdürü Arif Özsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin, KYK Hendek Yurt Müdürü Hatice Kara katıldı.

KYK Sakarya İl Müdürü Arif Özsoy, zaman zaman ortak paydaşlar ile birlikte değerlendirme toplantıları yapacaklarını belirterek, toplantıda KYK Hendek Yurt Müdürlüğü’nün kapasitesi ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.  

Toplantıda KYK Hendek Yurt Müdürlüğü’nün yapmış olduğu faaliyetler ile ilgili slayt eşliğinde sunum yapıldı. Yurtta öğrencilerin boş vakitlerini değerlendirecekleri, kurs ve etkinlikler ile ilgili bilgiler verildi. Öğrenciler, İngilizce, Almanca, Arapça, Diksiyon, ebru, filografi, işaret dili, Osmanlıca, Kuran-ı Kerim kursları ve çeşitli etkinliklerden ücretsiz olarak faydalanıyorlar.




Hendek Yurt Müdürü Hatice Kara, protokole yurt ile ilgili bilgi verdi. Kaymakam İdris Akbıyık ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, öğrenciler ile sohbet edip, yurdun yemekhanesini gezdiler.