Geçtiğimiz yıl Somali yardım kampanyasın da toplanan 110 milyar türk lirası (110 bin tl) rekorunu bu yıl Afrika için düzenlenen yardım kampanyasıyla geçen hendek halkı, bir kez daha yardım sever ve topluma karşı duyarlılıklarını ortaya koyarak sürdürülmekte olan yardım kampanyasında bu gün itibariyle Hendek Kızılay şube Başkanı Sami BAĞDATLI tarafın dan yapılan açıklamaya göre yapılan yardımların 121 milyar türk lirası (121 bin tl) tutarına ulaştığını açıklandı. 



Yardım kampanyası nın ramazan bayramına kadar süreceğini belirten başkan, gün düz ve gece iftardan , teravih namazlarından sonra saat 00:00 kadar nöbetleşe bir şekilde ekiplerin yardım çadırında bağışları kayda aldıklarını, kayıtların bankaya yatırılması ardından alınan dekontları bir ertesi gün yardım çadırın da yer alan ilgili görevli kişiler den ala bileceklerini belirtti.

Bayanların düzenlemiş olduğu mahalle sıra günlerin de toplanan gıda yardımları nın yardım çadırına sevkiyatını da yaptıklarını belirten başkan BAĞDATLI, duyarlılıklarından ötürü, tüm hendek halkına teşekkürlerini sundu.


Yardım kampanyasına çeşitli un fabrikaları ve özel gıda üretici firma ve perakende mağazaların dan yoğun gıda yardımları nın gün ve gün artarak getirildiğini belirti.
“Hendek ilçemiz oldu olası yardımsever bir ilçedir..”

“Bu yardım kampanyasın da da bunu bir kez daha kanıtlamıştır…”  

Yapılan yardımların gerek ilçemizi temsil etmesi gerekse halkın duyarlılığın dan ötürü hendek halkına ve bu yardım projesinin hayata geçmesinde büyük rol oynayan Belediye Başkanımız Ali İNCİ’ye şükran ve teşekkürlerini sunduğunu belirtti.