Basın mensupları ile kahvaltıda biraraya gelen Başkan Püsküllü, yapılan çalışmalar ve yapılacak olan projeler ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

Kahvaltıya, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Başkan Yardımcısı Abdullah Bozalan, Fen İşleri Müdürü Kamil Menteş, Plan ve Proje Müdürü Tunahan Kuru, Gelirler Müdürü Hasan Dikmen, Medya mensupları Ahmet Çileci, Serkan Köse, Hasan Öztürk, Ahmet Köse, Kadir Kazın, Serhat Koç ve Gürkan Özer katıldı.



İlçemizin geleceği ve gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için hep birlikte çalışıyoruz

Başkan Püsküllü, Hendek’teki yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek “ Ekiplerimiz, Hendek Uludere, Eski Düzce Caddesi, Osman Yılmaz Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. Uzak mahallelerimizde geçen yıl yapılamayan asfalt çalışmalarını bu yıl inşallah yapacağız. Yıldırım Beyazıt Caddesi, Ziya Gökalp Caddesi ve Ekrem Günay Caddelerinde yol genişletme çalışmaları yaptık. Sentetik Sahamızın çalışmalarını tamamlıyoruz. Planlamış olduğumuz projelerimiz ile ilgili de çalışmalarımız devam ediyor. Belediye olarak halkımıza en güzel ve en kaliteli hizmeti sunmanın gayreti ile çalışıyoruz. İlçemizin geleceği ve gelecek nesillerimiz olan çocuklarımız için hep birlikte çalışıyoruz “ Dedi.

Projeler ile ilgili bilgilendirme

Başkan Püsküllü, kahvaltı sonrası yapılacak olan Otopark ve diğer projeler ile ilgili basın mensuplarına, planlar üzerinden bilgi verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Püsküllü, katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.