Hendek Belediyesi eylül ayı olağan toplantısı Başkan İrfan Püsküllü ’nün şehir dışında olması nedeniyle, birinci Başkan Vekili Sevda Salihoğlu Başkanlığında Belediye meclis salonunda gerçekleşti.

Toplantıda bulunan sekiz madde tek tek görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinden, Belediyenin 2016 Mali yılı bütçesi ve 2016 Mali yılı ücret tarifesinin plan ve bütçe komisyonuna havale edilmesi, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın isminin bir caddeye verilmesi, Akçayır Mahallesi’nde ikamet eden yedi hanenin Güldibi Mahallesi’ne bağlanma talepleri, Süleyman Seba isminin kapalı spor salonuna verilmesi, 54-AD-498 Plaka sayılı kamyonun Sakarya Büyükşehir Belediyesinden hibe olarak alınması maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Gündemdeki diğer maddeler, üyesi bulunduğumuz Marmara Belediyeler Birliğinden ayrılmamız kararı, belediye norm kadro cetvellerinde yapılması lüzumlu değişikliklerin karara bağlanması, belediyeye lüzumlu olan silindir alınması için İller Bankasından borçlanma yapılmasının karara bağlanması ve belediyenin 2016 yılı performans programının görüşülerek karara bağlanması maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.