Hendek Gül A.Ş, araç filosuna sekiz yeni araç dahil etti. Yeni alınan araçlar için de Gül A.Ş’nin Hendek – Adapazarı araç kalkış noktasındaki lokali önünde kurban kesildi.

Hendek Adapazarı arası araç seferleri yapan Gül A.Ş araç filosu, dördü daha önce dördü de yakın zamanda dahil edilen sekiz yeni araçla güçlenmeye devam ediyor. Yeni alınan araçlar için de bir koyun kesildi. Kurban kesimine Hendek Gül A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaplan ile Gül A.Ş Yönetim Kurulu üyeleri Ali Atılkan, Mustafa Bahadır, Sami Sunman ve Muhasebe sorumlusu Dilek Atılkan katıldılar.

Araçların devir teslim töreni Ramazan ‘dan sonra gerçekleşecek. Ayrıca yeni alınan sekiz araçta özürlü ve bedensel sakatlığı bulunan vatandaşların inmelerini ve binmelerini kolaylaştıracak rampalar yer alıyor.

Gül A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kaplan konuya ilişkin olarak şunları aktardı; “Bizler Hendek halkına rahat ve huzurlu bir yolculuk yapmaları için verdiğmiz hizmeti şimdi de aldığımız sekiz yeni araçla vermeye devam ediyoruz. Araçlarımız servise hazır vaziyette.” Kaplan’ın Hendek halkından bir de isteği vardı. Kaplan beklentisini şu sözlerle dile getirdi “Bizler araçlarımızı yeniliyoruz. Sizler de halk olarak araçlarımıza sahip çıkın ve onları temiz tutun.” Kaplan ayrıca, ileriki süreçte servislere yeni araçların katılacağını da söyledi.