Hendek Dünya Şampiyonları yetiştirmeye devam ediyor. Hırvatistan’da yapılan Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında, Hendekli Recep Yasan Hoca, Dünya ikincisi oldu.
Hırvatistan’da yapılan ve birçok Dünyaca ünlü hafızın katıldığı Dünya Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda Merkez Büyük Camii Müezzini Recep Yasan, Dünya İkinciliğini alarak Hendek’in gururu oldu.
Dünya ikincisi Hendek’ten


Hendekli Abdurrahman Gürses Hoca Efendi’den sonra Hendek birçok hafız yetiştirdi. Yedi yaşında hafız olan Abdurrahman Gürses Hoca Efendi hafızlara örnek oldu. Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmalarında, Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında Hendek’i en iyi şekilde temsil eden hocalar dereceler elde ettiler. Kısa bir süre önce Türkiye İkinciliği alan, Merkez Büyük Camii Müezzini Recep Yasan Hoca da  son olarak Hırvatistan’da yapılan Dünya Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nda birçok ünlü hafızı geride bırakarak Dünya İkincisi olarak derece aldı.
İnci, tebrik etti


Haberi Malezya’da alan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Recep Yasan’ı tebrik edip “ Hendek her dalda olduğu gibi, hafızlıkta da Dünya Şampiyonu çıkarmıştır. Şampiyonlarımız Hendek’imizin gururu olmuşlardır “ Dedi.