Sakarya ili hendek ilçesinde faaliyetler yürüten Kızılay hendek şubesi ekipleri, gerek afet gerekse toplumda yaşanan yardım gerekli olduğu her yerde ellerin den gelen hizmetleri Sonuna kadar vatandaşların yararına kullandıklarını hendek ilçesindeki yaşanan olaylarda ve bu gün meydana gelen yangın sonrasın da bir kez daha halkın yanı başında olduklarını göstermişlerdir. 

Hendek ilçesinde bu gün öğlen saatlerinde Hendek 2. Çay sokakta meydana gelen bina yangını sonrasında , binada yaşayan vatandaşlara Hendek Kızılay ekipleri çadırını kurarak battaniye uyku tulumlarıyla bir anlık konaklıya bilecekleri bir ortam hazırladılar.

Yangında evlerini kaybeden vatandaşlara toplum kurum ve kuruluşları tarafın dan yapılması gereken işlemleri hane sahipleriyle paylaşan Hendek Kızılay şube başkanı , yangın ve felaketler sonrası gerek Kızılay’ın gerekse belediyemizin olaylara karşı hassasiyetini belirterek aile fertlerinin her konuda yanlarında olduğunu açıkladı.









Hane sahipleri meydana gelen yangın sonrasında iki katlı evde madi ve manezi hasar meydana gelirken, ev oturulamaz hale geldi, birinci kat ve ikinci katlarda yer alan ahşap döşeme ve çevre aksamları komple yanarken, yangına zamanında müdahale edilmesin den ötürü bina nın daha fazla maddi hasara sebebiyet vermemesini önleyen Sakarya ili hendek itfaiye amirliğine ve kurmuş oldukları çadır ve yanlarında oldukları için hendek kızılay yetkililerini ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.