D-100 karayolu Hicriye köyü mevkiinde meydan gelen trafik kazasında beton mikseri ile kafa kafaya çarpışan Doblo aracın sürücüsü ve yanındaki kişi hayatını kaybetti.

Daha hizmete açılalı 8-9 ay olan D-100 karayolu Hüseyinşeyh ile Şefketiye köyleri arasında kalan  yolda yeniden bakım çalışmalarının başlamasıile yeterli yol işaretlemelerinin bulunmamamsı yeni kazalara davetiye çıkartıyor.Aynı yerde önceki akşamda özel oto bir kamyonun altına girmiş aynı aileden 5 kişi yaralanmıştı.

Bugün saat 13.00 sularında  D-100 karayolu Hicriye köyü mevkiinde bölünmüş yolda tek şeritten ilerleyen   Şahin Güneş  (30)  idaresindeki   54 B 1471 plakalı beton mikserine  Düzce istikametinden Hendek istikametine  seyir halinde bulunan Mithat Hartlı  (31) idaresindeki 81 BZ 320 plakalı Doblo türü özel oto kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın şiddeti ile özel oto hurdaya dönerken özel oto sürücüsü Mithat Hartlı ve yanında bulunan iş arkadaşları Murat kement , Gürkan Terzioğlu (32) feci şekilde hayatını kaybettiler.
Kaza nedeniyle  oluşan uzun araç konvoyu tek şeritten kontrollü bir şekilde verildi.
Özel oto sürücüsü kazadan dolayı kapının kopması ile asfalt yola düşerken iş arkadaşının araç içersindeki cesedi  görevli cumhuriyet savcısının gelmesinin ardından Hendek itfaiye personeli tarafından çıkartıldı. Her iki kişinin naaşı Hendek Devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Özel bir firmanın servisliğini yapan firmanın sahibi  Refik Kocabıyık’da kaza yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu.

Kazaya karışan beton mikserinin sürücüsü Şahin Güneş jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.