Çamlıca Mahallesi’nde kış aylarında hem pazarcıları, hem de vatandaşları mağdur eden açık pazarın yerine Hendek Belediyesi tarafından kapalı pazar yeri yapılıyor.

4400 metre kare

Yaklaşık 500 metrekarelik pazar yeri çelik konstrüksiyon çatı ile kapatılacak. Toplam alanı 4400 metre kare proje içerisinde 500 metre kare kapalı Pazar yeri, otopark, yeşil alanlar, oturma grupları yer alacak. Çok amaçlı olarak yapılan proje düğün, sünnet gibi özel organizasyonlarda da kullanılabilecek.

Çamlıca bizim gözbebeğimiz

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Çamlıca’nın en önemli taleplerinden biri olan bu meselenin kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi. “Çamlıca bizim gözbebeğimiz” diyen Başkan Püsküllü, “Buradaki en önemli sorunlardan biri de merkezdeki pazar alanıydı. Çamlıca için de güzel, modern, sağlam ve şık bir proje hazırladık. Kar başta olmak üzere hiçbir dış ortamdan etkilenmeyecek şekilde mukavemeti yüksek bir proje yapıyoruz. Görünüşü ile de Çamlıca’ya değer katacak bu alan sadece pazar yeri olarak değil, her türlü faaliyet ve buluşmanın gerçekleşeceği bir alana dönüşecek.  Şimdiden Çamlıca’ya hayırlı olsun” diye konuştu.