Ocak Ayı Meclis Toplantısı'nda meclis üyelerinin onay verdiği Karasu İçmesuyu Şebeke Yenileme Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yaklaşık 17 Milyon TL'lik proje ile Karasu ilçemizin artık ihtiyacını karşılamayan içmesuyu şebekesini yenileyeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda görüşülen Karasu İçmesuyu Şebeke Yenileme Projesi, meclis üyelerinin onayını aldı. Toplantıda hayata geçirilecek çalışma ile ilgili meclis üyelerine bilgi veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Yaklaşık 17 Milyon TL'lik proje ile Karasu ilçemizin artık ihtiyacını karşılamayan içmesuyu şebekesini yenileyeceğiz” diye konuştu.

Entegre sistem
Yenilenecek hatların hayata geçirilmesi planlanan Hendek Çamdağı Baraj projesi ile entegre olacağını da açıklamalarına ekleyen Rüstem Keleş, “Projemiz, bölgenin eskiyen hatlarındın sebep olduğu kayıp kaçak oranını da önemli ölçüde azaltacak.  Hayata geçirmeyi planladığımız Hendek Çamdağı Baraj projesi ile entegre olacak yeni hat sayesinde ilçemizin içmesuyu geleceği garanti altına alınmış olacak” ifadelerini kullandı.