HendekBoğazspor daha güçlü bir kulüp yaratmak amacıyla yeni yönetim oluşturma yoluna gidiyor. Daha güçlü bir Hendek Boğazspor yaratma arayışıyla yapılan ilk toplantıdan sonra kongre kararı alındı.

 

Hendek Boğazspor’a gönül verenlerin bir araya geldiği yeni süreçte sürecin içerisinde yer alan herkes birlik ve beraberlik sözü verip daha güçlü bir takım ve alt yapısına önem veren bir kulüp olmak için çalışacaklar. Ayrıca gençleri sokaklardan ve sokakların kötü alışkanlıklarından uzak tutmak için de özellikle çalışılması gerektiği de vurgulandı.

 

Yeni dönem için kulüp başkanlığına aday olacağını açıklayan Şenol Taşkın başkanlığa seçilmesi halinde oluşturacağı yeni yöneyim kurulunu da açıkladı. Şenol Taşkın’ın oluşturmak istediği yönetim kurulu listesi şöyle; Şenol Taşkın, Cemal Gürsel, Hasan Çekiçcioğlu, Ali Çakar, Akın Bir, Hakan Gümüş Metin Gürsel, Ümit Hızarcı, Muzaffer Korkmaz, Mitat Gürsel, Necmi Taşkın, Nusret Ustabaşı, Kenan Karapınar, Çetin Kaba, Mustafa Kara,  Ümit Başkan, Mustafa Galip, Mahmut Kara, Tamer Albayrak, Şenol Gürsel ve Cihan İnci.