“Hendek bir marka olmuştur”

Başkan İnci; “Tüm bu gelişmeler birlikteliğin ve kardeşliğin eseridir”

Kaymakam Ayhan; “Bir ilçenin büyümüşlüğü ve gelişmişliği açılan kaliteli işletmelerle doğru orantılıdır.”

Hendek Prof.Dr. Ayhan Kızıl Caddesi’nde bulunan Rasimpaşa Merkez Camii karşısında hizmete giren HUBB Lounge&garden adlı işyerinin açılış duasını Kadir Bilgiç yaptı. Açılış törenine Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Jandarma Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Burak Çelik,Hendek Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Atilla Tezgel, Milliyetci HAreket Partisi Eski Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Hendek Eğitim Fakültesi eski Dekanı Prof Dr. Vahdettin Sevinç ile diğer protokol üyeleri katıldılar.

Birlikteliğin ve kardeşliğin eseri

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci açılış töreninde yaptığı konuşmada “İşverenlerimiz bizlerden böylesi güzel yerlerin hizmete girmesini istediklerinde belediye olarak her zaman katkı vereceğimizi özellikle belirteyim. Biz böylesi yerleri sohbetin bölüşüldüğü, zenginliğin ve kardeşliğin birleştiği bir yer olarak görüyoruz. Hendek her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyor. Tüm bu gelişmeler birlikteliğin ve kardeşliğimizin eseridir. Hendek bir marka olmuştur. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, işyerinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyor, yeni yeni işyerlerinin açılmasını da bekliyorum.” Dedi.

Nezih bir işletme

İlçe kaymakamı Mustafa Ayhan’da yaptığı konuşmasında; “ Özel bir akşamda nezih bir işletmenin açılışı dolayısı ile bir aradayız. Malumunuz ilçe büyüdükçe bu tür işletmeler çoğalıyor. Gelişen ve büyüyen Hendek’te kalitenin artması artık bu tür işletmelerin açılıyor olmasını görmekteyiz. Bir ilçenin büyümüşlüğü ve gelişmişliği açılan yeni ve kaliteli işletmelerle doğru orantılı olup beklenen bir durumdur. Zira Organize sanayi Bölgemizin ilçemizde bulunması ve ilçemizin yoğun göçler alması doğrultusunda ilçemiz, insanlarımızın aradığı bir mekân haline geldi.

İşletme sahibimizi tebrik ediyor, işyerinin hayırlı olmasını diler katılımcılarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür işletmelerin çoğalmasını arzuluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Açılış töreninin ardından yerlerini alan davetlilere işyeri sahibi tarafından ikramlarda bulunulurken yapılan havai fişek gösterileri davetlilerce ilgiyle izlendi.