Beylice İlkokulu idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri, velileri gönüllü sivil toplum örgütlerinin de desteği ile öncelikli olarak okulun eğitim bölgesi sınırları içerisinde yardıma ihtiyacı olan öğrenci velileri ve diğer vatandaşlar olmak üzere ilçemizdeki okullarda öğrenim gören öğrencileri ve yardıma ihtiyacı olan hemşerilerimizi hedefleyen “Bir İftarınız da Bizden Olsun” projesini hayata geçirdiler. 

Okullar tatile girmeden öğrencileri yardım malzemeleri konusunda bilgilendirdiler. Gönüllülük esasına dayanarak okula gönderilen yardım malzemeleri okulda oluşturulan komisyon tarafından Ramazan Paketleri haline getirildi. Bazı veliler, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarda hazırladıkları gıda kolileri ile okulun bu çalışmasını desteklediler. 

Okul müdürü Gökhan OĞUZ, sınıf öğretmenleri Muhterem BAK ve Enes AYDOĞDU’dan oluşan üç kişilik ekip okulun eğitim hizmeti verdiği 10 köydeki ihtiyaç sahibi kişileri daha önce yaptıkları ziyaretlerle belirlediler. Ayrıca bu köylerdeki, köy ve mahalle muhtarları ile irtibata geçerek seçilen kişileri teyit ederek yardımları bizzat evlerine kadar götürdüler.

Okuldan böyle bir şey beklemeyen vatandaşlar şaşkınlık ve memnuniyetlerini ifade ettiler. Belirlenen ihtiyaç sahiplerinin tamamına yardımlar ulaştırılmış olup önümüzdeki yıl ilçemizdeki diğer okullarla da ortak çalışma yaparak daha çok ihtiyaç sahibi öğrenciye ve sivil vatandaşa ulaşılmak istenildiği belirtiliyor.