Bir süredir Yapımı Devam Eden İçözler Plaza ve Meşale Plaza iş merkezlerinin önlerinde yer alan caddelerde bakım çalışmaları yürütüyor. 

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şehit Gökhan Yaşartürk Caddesi ve Remzi Efendi Caddesi arası 1151 sokakta kilit parke çalışmasına başladı.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şehit Gökhan Yaşartürk ve Remzi Efendi Caddesi arası 1151. sokakta kilit parke çalışması yapıyor. Plazaların yapım çalışmalarının bitimin ardından uzun süredir iş makinaları ve harfiyat çalışmalarının hüküm sürdüğü cadeler Belediye Ekiplerince yenileniyor.

Sedaş ekipleri tarafından yapılan elektrik hattı ve trafo çalışmaları ile İnşaat firmalarının çalışmaları sonrasında bozulan cadeleri Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan cadde, kilit parke yapılarak yenileniyor.   



Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, 110 metrelik yolda yapılan çalışmalar sonrası bozulan yollar düzenlenerek, araç ve yaya yolu kilit parke çalışması yapılıp, en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacak.