Hendek Belediye Meclisi Haziran ayı olağan meclis toplantısında meclis üyelerinden aldığı borçlanma yetkisi doğrultusunda işlemlere başlayan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Sanko Holding’ten 2 grayder ve 1 kepçe iş makinesini araç parkına dahil etti.

 Araç parkını hergün güçlendirerek çağın getirdiği her yeniliği uygulamaya sokarak ilçe vatandaşının takdirini kazanan  Başkan İnci; “  ilçemizin coğrafi yapısı hepimizin malumu. Yeni Büyükşehir Belediyeler Yasası  doğrultusunda ilçemizin sınırları genişlemiş, elimizdeki iş makinelerinin yetersizliği karşısında zaman kaybetmeksizin meclisimize başvurduk ve  onlardan aldığımız yetki çerçevesinde  belediyemizin iş makine  filosunu zenginleştirdik.  Zira Köy hizmetlerinin ve Köy Des’in  lağvedilmesi ve sonrasında bünyesinde bulunan iş makinelerini  alt belediyelere dağıtılması bizim ihtiyacımızı karşılamaya yetmedi. İlçemiz Sakarya genelinde çetin iklim koşullarını yaşayan bir ilçe, bu nedenle zamanında önlemlerimizi almak sureti ile  hizmetlerimizi bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aksatmadan, vatandaşlarımıza mağduriyet yaşatmadan devam edebileceğiz” Dedi.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci , ilçe bazında siyaseten konuşulan ve  ( Hendek Belediyesi çalışmıyor, hizmetler durdu) gibi söylemler gerçeği ifade etmiyor. İlçe halkımız iyi bilsin ki birileri konuşur biz işimizi yaparız” diyerek menfi yönde propaganda yapanlara göndermede bulundu.