Gelecek nesillere emanet Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, muhtarlarla bir araya geldi.

Her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı, Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde yapıldı.

Her ay düzenli olarak yapılan ve köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı aylık muhtarlar toplantısı Bayraktepe Tesisleri’nde yapıldı. Başkan İnci, muhtarları yemekte ağırladı.

Toplantıya Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Sakarya İl Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, il genel meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

El birliği ile çalışacağız

Başkan İnci toplantıda bir konuşma yaparak “Seçim beyannamemizde söz vermiş olduğumuz projelerin neredeyse tamamını bitirdik. Hendek’in her yerinde çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor. Hendek’imiz her alanda büyük başarılara imza attı. Sizlerle birlikte ilçemize güzel hizmetler yapıyoruz. Hendek Rasim Paşa Merkez Camimizin inşaatı devam ediyor.Camimize sizlerin katkıları da büyüktür. Güreş Eğitim Merkezi ve belediye garajımızı tamamladık, 1500 kişilik kapalı spor salonu tamamlandı. 35.000 kişilik stadyum, 100 yataklı hastane inşaatı da devam ediyor. Bizler Hendek’imizi ne kadar güzel yerlere getirirsek, ne kadar güzel hizmetler yaparsak, gelecek nesillere de güzel emanetler bırakırız. Her zaman sizlerin yanındayız. Muhtarlarımızın çalışmalarından çok memnunuz. El birliği ile çalışmaya devam edeceğiz “ dedi.