Yola su döktüler

Söğütlü Karateke’de bulunan taş ocağına giden yolun güzergahının Aktefek Mahallesi’nden geçmesive kamyonların yolları bozması nedeniyle Aktefek Mahallesi sakinleri seslerini duyurmak için toz kaplı yola su dökme eylemi yaptı.

Yolların yazın toz, kışın çamur deryası olması nedeniyle artık dayanamaz hale geldiğinden dert yanan vatandaşlar yoldan geçen kamyonları durdurarak yola su dökme eylemi yaptı.


Bakkala gidemiyoruz

Konuyu defalarca ilgililere aktarmalarına rağmen cevap alamadıklarını belirten Mahalle Muhtarı Ali Albayraktar, “Yolumuz 3 yıldan beri tamamen bozuk. Mahallemizdeki evler, ağaçlar, toz duman içinde, evlerimizin camını açamıyoruz. Vatandaş toz topraktan işçi bulup tarlasına sokamıyor. Tarlamızda ektiğimiz hiçbir şey yiyemiyoruz. Ne kahveye, ne bakkala gidebiliyoruz.Bu durumu büyükşehir ve ilçe belediyemize dilekçeler verdik, sözlü olarak bildirdik, BİMER’e yazdık ama cevap alamadık. Yolumuzun bu yıl yapılacağını biliyoruz ama vatandaş sabırsız davranıyor. O nedenle kış gelmedin yolumuza en azından bir çözüm bulanarak mağduriyet giderilmeli” dedi.