10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini tamamlamış bulunuyoruz. Ülkemiz ve Milletimiz adına Hedef 2023 vizyonumuz adına ve yeni Türkiye adına hep birlikte çok önemli bir süreci geride bırakmış bulunmaktayız.

Türkiyenin gücüne güç katacak olan bir sonuçla tamamlamış olduğumuz 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi sonucu Milletin Adamı , tüm Dünya Mazlumlarının sesi , Yeni ve Güçlü Türkiyenin mimarı Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan milletimizin seçtiği 12. Cumhurbaşkanı olmuştur.

Tüm Türk tarihi boyunca halkın direk kendi liderini ve başkomutanını seçtiği ilk seçim olması sebebi ile Türkiyemizin ve Bölgemizin geleceği için çok önemli olan bu seçimde bizzat gecelerini gündüzlerine katarak ve büyük bir özveri ile çalışan , Gençlik Kollarımıza , Kadın Kollarımıza , Mahalle Başkanlarımıza , İlçe Yönetimimiz ve Beldiye Meclis üyelerimize , 182 sandıkta görev alan tüm sandık kurullarımıza Recep Tayyip Erdoğan gönüllülerine oyları ve dualarıyla Milletin Adamını destekleyen Hendek li hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum.

Türkiye Cumhuriyetimiz 12. Cumhurbaşkanı ve millet iradesi ile görevlendirilen ilk Cumhurbaşkanımızın Ülkemize , İslam Alemine ve Tüm Dünya İnsanlığına hayırlı olmasını diliyorum.

AK PARTİ HENDEK İLÇE BAŞKANI
ALİ KEMAL SOFU