Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı güven timleri geçtiğimiz aylarda Turanlar Mahallesinde uyuşturucu ticareti yapan şahıslara karşı operasyon düzenlemişti. Yapılan operasyonda bir kişi tutuklanmış R.D ve N.B isimli şahıslar kaçmıştı. Güven Timleri kaçan şahıslarla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Şahısların gidebilecekleri tüm adreslere baskın düzenledi. Güven Timleri, Dün itibari ile R.D ve N.B isimli uyuşturucu tacirlerinin Turanlar Mahallesine girdiklerini tespit ettiler.

Mahalleye aksam saatlerinde baskın düzenleye ekipler mahallenin tüm giriş ve çıkışlarını kontrol altına aldılar. Operasyon için düğmeye basan ekipler şahısların kaldıkları adrese baskın düzenledi. Polisi karşılarında gören şahıslar evin penceresinden kaçmak isterken polisler tarafında yakalandılar.

Şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçlarından mahkemeye sevk edildiler. Uyuşturucu tacirleri R.D ve N.B isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ferizli cezaevine gönderildiler.

Şahıslar Cezaevine götürülürken fotoğraf vermemek için polise direndiler.

Emniyet yetkilileri, “GÖZÜMÜZ OLUN HUZURUNUZ OLALIM” sloganı kapsamında suç ve suçlularla mücadele daha etkin olabilmek için vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda 155 Polis Merkezini ve WHATSAPP HATTINI (0505 178 55 54 )  aramalarını söylediler.