"23.02.2017 tarihinde sol diş alt diş çene kısmından bogazım arasında ki şişlik ile konuşamamak ve ağzımı tamam açmamak, yemek yiyememem,aşırı ağrı, halsizlik ,ateş ve istifra ettiğim için Hendek devlet hastanesine gittim. Dişçi M.z.p daha ben saymadan kendisi iltihap olduğunu ve belirtilerini saydı , sıvı yemek yiyeceğimi vs. KBB bölümünede gözükmek istediğimi belirttiğimdede hayır hepsini dişten ötürü yapıyor gerek yok bu iğneleri kullan dedi ve 8 iğne yazarak beni gönderdi. iğnelerimi sabah akşam vurulurken aynı hiç bir değişlik yoktu üstelik bu durumda çalışmaktaydım bir müddet iş yerimin insiyatifi ile izine ayrılarak iğnelerimi evimde istirahat ederek bitirdim fakat hiç bir değişiklik olmamış aksini suratımın sol kısmı tabiri cayizse balon gibi olmuştu. 27.02.2017 de tekrar Doktor M.z.p ye sıra alarak kendisine durumu anlatmış ve tekrar farklı bir 10 ad. İğne yazarak bunları kullan gel dedi. Durumumun kötü olduğunu dayanamadığımı çalışanadığımı söylemiş iş yeri ile de izin konusunda sıkıntı taşıyabileceğimi belirtmiş ( bunları belirtmeme bile gerek olduğunu düşünmüyorum ki doktorun kendisi halimi görmekte kendisi durumun farkındaydı zaten) rapor  verilmeyecek mi diye sorduğumda " ne raporu , raporluk bir şey yok " denilerek gönderildim. 

İğne mi vuruldum fakat vurulduğum iğne hiç bir anlık bile fayda etmemişti ( çünkü bir önceki iğneler 4 saat falan rahatlatıyordu) tekrar hastaneye dönerek Hendek Devlet hastanesi başhekimi ile görüştüm ve kendisine durumu tek tek anlattım. Sanırım başhekimiz sadece rapor kısmında takılı kalmış olmalı ki beni KBB ye yönlendirerek dr. Bakıcak gerek duyarsa rapor verecek dedi . KBB dr. İğneleri kullan diyerek 3 gün rapor ile uğurladı beni.      Yaşasın rapor peşinde koşan ben raporumu almıştım. Derdim oydu ya...

İğneler fayda etmiyor uyku zaten uyuyamıyor açlık ap ayrı derken dayanılması dahada zorlaşıyordu ki SAÜ Eğ. Ar. Hastanesine gittim (28.02.2017) İlk gözüktüğüm doktorda apar topar hastaneye yatırılarak kan tahlilinden ilaçlı tomoğrafiye bakılarak Korucukta yatışım verildi. 28.02.2018 tarihinden beri korucuk ta yatmaktayım  yaklaşık günlük 6-7 ad. Serum yemekteyim bir ara ameliyat denildi sonra tekrar vazgeçildi ilaçlı tedaviye cevap vermişim. Kanımı karışan neyse her gün kan alınıp kan tahlili yapılmakta. Size soruyorum sizce Hendek devlet hastanesinin bu davranışı ilğisizliği normal mi yok sa Hendek devlet hastenesi normal davranıp SAÜ Eğ.Ar. Hastanesi mi abartıyor ?"