Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati TAN’ın kuruma müdür olarak atanmasından sonra genel ve mesleki kursların yanında ilçe halkına yönelik olarak Türk Sanat  Müziği, Türk Halk Müziği ve Şanlıurfa’nın meşhur sıra geceleri etkinliklere  , 8 Mart ‘’Dünya Kadınlar Günü’’ defile ve müzik şöleni etkinliği eklendi.. Geceye Hendek kaymakam vekili  Mehmet YILDIZ’ın yanı sıra ilçe emniyet müdürü İsmail BAŞ, Başsavcı Adem ALDEMİR ve kalabalık bir  vatandaş grubu katıldı..
 Özel bir defileninde gerçekleştirildiği gece büyük beğeni topladı..Gecenin sunuculuğunu Zafer KONUK gerçekleştirirken, konuşmaları ve sunumdaki başarısından dolayı izleyenlerden tam not aldı. Açılış konuşmasını  yapan Hendek Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati TAN  defileyi düzenleyen kurs öğretmenlerine gecenin düzenlemesini sağlayan hendek belediye başkanlığı, ilçe kaymakamlığı, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve HENDEK halkına teşekkürlerini sundu..

Ayrıcı defilede gösterisi ile  halkın beğenisini kazanan mankenlere ve müzaikleri ile izleyicileri coşturan sakarya üniversitesi devlet konservatuarı öğretim üyesi Yard. Doç. Dr.  Sertan DEMİR  ve öğrencilerine teşekkür eden Necati Tan,  tüm kadınların kadınlar gününü kutladı..


Düzenlenen defilede birbirinden güzel tasarımları sunan öğrencilerin performansı, profesyonel mankenleri aratmadı. Defile büyük beğeni toplarken defileyi düzenleyen genç kız öğrenciler dakikalarca alkışlandı.. 

Programın sonunda hendek kaymakamı Sayın Mehmet YILDIZ programı son derece başarılı ve güzel bulduğunu belirttikten sonra  sonra tüm kadınların kadınlar gününü kutladı..





ALi İnci'de Konuklar arasındaydı

Gecenin konukları arasında Hendek Eski belediye başkanı Ak Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Ali İnci'de vardı. İnci yaptığı konuşmada kadınların toplumdaki önemi ve yerine değinerek tüm kadınların kadınlar günün kutluyorum dedi..