Güllü AVM’nin ikinci şubesi Hendek’te açıldı. Beyaz eşyadan mobilyaya, tekstilden elektronik eşyaya kadar birçok ürünün yer aldığı Güllü AVM bugün saat 14.30’da Hendek’te açıldı. Açılışa Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin, basın mensupları ve Hendekliler katıldı. Konukları Engün Güllü karşıladı.  
Açılışı öncesi Belediye Başkanı Ali İnci ve Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan birer konuşma yaptılar. Hendek Müftüsü de hayır duası okudu.

Açılış öncesi yapılan konuşmasında Ali İnci şunları aktardı;

“Öncelikle Engin Bey’i tebirk ediyorum. Hendek her gün yeni bir vizyon, yeni bir açılımla yoluna devam ediyor. Bu da Hendek’in ekonomisini gösteriyor... Tabii ki Hendek’in bugünlere gelmesinde katkı sağlayan başta kaymakamımıza, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyorum. Hendek olarak hedefimiz ilçemizi, yalnız Sakarya’daki ve  Türkiye’deki ilçelerle değil; dünyada seviyemizdeki bütün ilçelerle yarıştırmaktır. Şu anda 5 tane yıldızımız var. Bunlar sanayii, eğitim, turizm, şehircilik ve tarım. 5 tane ana hedef üzerinde yolumuza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bu anlamda çalışmalarımıza katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bugün Engin Güllü kardeşimiz de bu çalışmalarımıza katkı sağladı... Hepinize çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah mübarek etsin.”

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan ise konuşmasında şunlara değindi;

“İlçemizdeki bir işadamının hem mimamri ve hem alışveriş mantalitesi açısından böyle güzel bir alışveriş merkezini hizmete sokmuş olması son derece önemli. Sayın Başkanın ifade ettiği gibi bu, Hendek’in geliştiğinin bir ifadesi.

Bu gelişmeyle yeni numuneler ortaya çıkıyor. Ve bu şekilde de ticari hayatımız canlanarak devam ediyor... Hepimiz el ele verip bu çalışmaları yaptığımız sürece Hnedek hak ettiği yerde olacaktır. Bu anlamda herkese başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin.” Kaymakam Mustafa Ayhan’ın konuşmasının ardından Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin hayır duası yaptı. Duanın ardından Başkan İnci ve Mustafa Ayhan alkışlar eşliğinde açılışı yaptılar.
Açılıştan sonra konuklara meyve suyu ve kurabiye ikramı yapılırken Başkan Ali İnci, Kaymakam Mustafa Ayhan, Emniyet Müdürü İsmail Baş ve Müftü Abdurrahman Şahin vatandaşlarla beraber AVM’nin içini dolaşıp ürünleri incelediler. 
Hendeklilerin ilgi gösterdiği açılışta Engin Güllü ziyaretinden dolayı herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.