Fındık hırsızları yakalandı     

Kızanlık Mahallesi’nde 24 Ağustos Pazar günü saat 06.00 sıralarında; C.S. ‘ya ait fındık bahçesinde fındık çaldığı tespit edilen H.K., Y.P. ve E.B.’nin yakalandı. Ancak yaşlarının küçük olması nedeniyle H.K, Y.P ve E.B C.Savcılığına mevcutlu olarak sevk edildiler.


Arazi anlaşmazlığı kavgaya dönüştü
     

Kocaahmetler Mahallesi’nde 23 Ağustos Cumartesi günü saat 10.30 sıralarında; G.Ç. ve Y.A. arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştığı A.D., R.D., A.K., K.Ç. ve T.A. ile birbirlerini darp ettikler.


Kardeşine kızdı, ev eşyalarına zarar verdi
    

Sümbüllü Mahallesi’nde 24 Ağustos Pazar günü saat 12.00 sıralarında; E.Ş. tartıştığı kardeşi G.Ş.’e ait ev eşyalarını ve mutfak tezgahını kırarak zarar verdi.

 

Çekicinin direksiyon hakimiyetini kaybetti      

Hendek Tem Otoyolu’nda 23 Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında; G.A kullandığı çekicinin direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

 

Yasadışı kenevir ekimi

Hendek’te iki farklı adreste kenevir ele geçirildi.

Çobanyatak Mahallesi’nde ormanlık arazide yapılan aramada 116 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

 

Harmantepe Mahallesi’nde ise 20 Ağustos Çarşamba günü saat 11.30 sıralarında boyları 80 ile 250 cm arasında değişen bakımsız, gübreleme ve sulama yapılmamış kendiliğinden yetiştiği değerlendirilen 116 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.