Hendekli karateciler milli takımda

ANTRENÖR KAYACIK SPORCULARINA GÜVENİYOR

Turnuvada yarışacak olan Hendek Belediyesi sporcularına tam anlamıyla güvenen antrenör Nurkan Kayacık,"Uzun zamandır hazırlık dönemindeyiz. Çalışmalarımıza çok erken başladık. Hedeflerimiz her zamanki gibi yüksek. Sporcularımızın durumu gayet iyi. Sporcularımız terinin son damlasına kadar mücadele edecektir. ‘ dedi.

 AÇIKYOL’A MİLLİ GÖREV 

13.sü düzenlenecek olan Uluslar arası palandöken karate turnuvasında Hendek Belediyesi Karate takımı adına ve Karate Milli takım adına Antrenör Soner Açıkyol’a görev verildi. Hendek Belediyesi Karate takımı sporcularına ve diğer Ay yıldızlı formayı taşıyacak olan Milli takım sporcularına Antrenörlük yapacak olan Açıkyol Milli takım sporcularına ve Hendek Belediyesi Karate takımı adına yarışacak olan sporculara sonsuz güvendiğini ve Ay yıldızlı formayı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade etti.

BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞARILAR

Hendek Belediye Başkanı Sayın İrfan Püsküllü turnuvada yarışacak olan Antrenör ve sporcular için başarılar diledi. Ayrıca Başkan Püsküllü,"Sporcularımız ve Antrenörlerimiz çok sıkı çalışma içerisindeler ve biz bu çalışmaları yakından takip ediyor ve destek veriyoruz. Sporcularımız ve Antrenörlerimize turnuvada başarılar diliyorum.’dedi.

Hendek Belediyesi karate takımından Ömer Faruk Ateş, Doğan Ateş, Volkan Karagöz, Ümit Atış, Nurcan Çiçek, Hümeyra Beyza Ünlüsoy, Emine Göçlü, Büşra Tosun milli takıma davet edildi.