Hendek Uludere’ye hayat geliyor
Hendek Belediyesi tarafından Uludere Park Tesisleri’ne giden güzergahta, dere ıslah çalışmaları başladı. Çalışma kapsamında, yaya yolu, bisiklet yolları, yürüyüş alanları, çocuk parkı ve fitness aletlerinin yapılacağı rekreasyon çalışması kısa sürede tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunulacak

Hendek Uludere Rekreasyon çalışmasının birinci ve ikinci etabının tamamlanarak, modern ve güzel bir görünüme kavuşmasından sonra, projenin devamı olarak Uludere tersip bendinin olduğu bölgede ikibin metre uzunluğundaki alanda da çalışmalara başlandı. Dere içerisinde iş makinaları ile hafriyat çalışmaları yapılarak, temel imalatları başladı.   

 
Uludere Park projesi ile bütünleşecek

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü “ Hendek Uludere Rekreasyon çalışmasının tamamlanmasıyla, projenin devamı olan bu bölgemizde de aynı çalışmayı başlattık. Projemizi tekzip bendi altında başlatmış olduğumuz Uludere Park Tesisleri projemiz ile bütünleştireceğiz. Vatandaşlarımızın yazın aileleri ile birlikte gidebilecekleri mekanlara bir yenisini daha ekleyerek halkımızın hizmetine sunacağız. Mahmutbey Mahallesi’nden Çağlayan Mahallemize kadar yapılan rekreasyon çalışması nasıl ki o bölgelere değer kattı, bu proje de bölgeye değer katacak. Yazın açık alanda kır düğünlerinin yapılacağı alana gidecek olan vatandaşlarımız, dere kenarında dinlenip bu güzelliğin tadına varacaklardır. Hizmetlerimizi yaparken en iyisini ve vatandaşın memnuniyetini alarak yapmanın gayreti ile çalışıyoruz “ Dedi.