EMNİYETTEN KAÇAK SİGARAYA BÜYÜK BASKIN
 
Hendek İlçe Emniyet Suç önleme ve araştırma ekipleri, 4 ayrı iş yerine ve araçlara yaptıkları şok baskınla çeşitli markalarda 7000 paket kaçak sigara ele geçirdi.
 
Hendek Emniyetin kaçak sigarayla mücadelesi devam ediyor. Suç Önleme ve Araştırma ekipleri,  Kemaliye, Dere boğazı, Mahmutbey Mahallerinde yapmış oldukları istihbarat çalışmalar neticesinde ilçede bandrolsüz kaçak sigara satışı yapıldığı bilgisine ulaşarak harekete geçti.  Adreslere giden ekipler iş yerlerini bir süre takibe aldıktan sonra savcılık izniyle şok baskın düzenledi. İş yerlerinde yapılan araştırmalarda rafların arkasına, depolarına ve kullanmakta oldukları araçlarına gizledikleri tespit edilen 7000 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildi.
 
KAÇAĞA GEÇİT YOK
Bandrolsüz sigaralara el konulurken, iş yeri sahipleri A.Ö, Y.S, F.Ö, Y.K hakkında yasal işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, kaçakçılığa geçit vermeyeceklerini belirterek, kaçakçılıkla mücadelenin aralıksız süreceğini belirttiler. Suç ve suçlularla mücadelede vatandaşlarımızın duyarlı olunmasını ifade eden yetkililer, bu gibi durumlarda 155 Polis İmdat hattını aramalarını söylediler.