Emlakçılar Derneği kuruldu

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kursiyerleri tebrik ederek “  HESMEK kurslarımız ile, bizim eğitim ile alakalı Hendek’imize, öğrencilerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve her grubun özellikle eğitim alması gerektiğinin altını çizerek, eğitime çok önem veriyoruz. Hangi dalda bakarsanız bakın Hendek her alanda başarılıdır. Sizlerde eğitim alarak emlakçılık yapacaksınız. En önemli şey güven ortamıdır. Hakkaniyet ve kanunlar ölçüsünde işinizi yaparsanız kazanırsınız. Biraraya gelerek emlakçılık yapacak olanların daha güçlü olabileceğini düşünüyorum. Emlakçılar Derneği adı altında birleşmeniz güzel bir olaydır. Hepinize çıkmış olduğunuz bu yolda başarılar diliyorum. Edindiğiniz bilgilerle ve katılacağınız seminerler bilgilerinizi daha da çoğaltmanızı talep ediyorum “ Diyerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha donanımlı olmalıyız

SAÜ Emlak Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Kargün de yaptığı konuşmasında “ Başkanımız Ali İnci’ye bizlere vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Hendek’teki bu heyecanı Sakarya’nın hiçbir yerinde görmedim. Birçok yerde kurs verdik ve böyle başarılı ve heyecanlı grubu bir arada görmedim. Bunda dinamik ve heyecan dolu Belediye Başkanımızın etkisi çok büyüktür. Biz derslerimizde öncelikle empati sistemini kurarak ders işledik. Bilgili, ilgili ve sırdaş olma ilkesini ön plana çıkararak ders işledik. Uzman ekiplerin katılımları ile çeşitli seminerler ile sizleri daha donanımlı hale getirmeyi hedefliyoruz. Dernek olarak yapacağımız çalışmalar ile Türkiye’ye örnek olacağız. Başkanımıza bizlere bu imkânı sağladıkları için teşekkür ediyoruz “ Diyerek, kursları devam edeceğini söyledi.

İnci’ye plaket

Hendek Emlakçılar Derneği Başkanı Selma İsmail de, Başkan İnci’ye desteklerinden ve kursu almalarında sağladıkları imkanlardan dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından SAÜ Emlak Mezunları ve Eğitimli Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Kargün ve Hendek Emlakçılar Derneği Başkanı Selma İsmail, Başkan İnci’ye teşekkür plaketi verdi. Ardından kursta dereceye giren kursiyerlere plaket ve diğer kursiyerlere de sertifikaları verildi.