DOĞASEVERLER YAYLALARI GEZDİLER

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Doğa Yürüyüşleri 125. Hendek Dikmen ve Bolu Öküz Ovası parkuru ile devam etti.

Doğaseverleri karşılayan Hendek Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz kısa bir konuşma yaparak doğaseverlere hoş geldiniz sizler bizim misafirlerimizsiniz her zaman bekleriz dedi.

Muhtardan sitem




Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz ekip başlarına da küçük bir sitemde bulunarak, bu geziden hiçbir suretle haberimiz olmadı. Öküzobası, Bolu iline ait olan bir yayla. Hemen yanı başımız ve başlangıç noktası Hendek Dikmen Mahallesi. Mahalleden araçlar geçerken gördüm ve yanınıza geldim. Gezi programında Dikmen ve Yaylasının adının geçmemesi bizleri üzdü. İnşallah bir sonraki gezide Hendek Dikmen Mahallesi ve Yaylasının ismini gezi programlarında görürüz diyerek sitemde bulundu.



Hendek Dikmen Mahallesinden başlanan yürüyüş Dikmen Yaylası geçilerek Bolu Öküz Obası yaylasına varılarak 18 Km boyunca sürdü.

Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, bol bol fotoğraf çektiler.