Hendek’e gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu, Hendek Belediyesi önünde Kaymakam Orhan Burhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Garnizon Komutanı Yzb. Deniz Kün, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Şenay Sakal , Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve daire amirleri karşıladı.

Diriliş Dizisindeki Alplerin kıyafetlerinden giyerek karşılamaya katılan minik Alpler, ve Kayseri’de yapılan Yıldızlar Grokeromen Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girerek şampiyon olan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcuları, Bakan Çavuşoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Hendek Belediyesi’ni ziyaret etti.

Başkan Püsküllü Bakan Çavuşoğlu’nu makamında ağırladı. Bakan Çavuşoğlu’na AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç eşlik etti.








Başkan Püsküllü, Bakan Çavuşoğlu’na çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra Bakan Çavuşoğlu, gündemi değerlendirip,  protokol ile birlikte kısa bir sohbetin ardından başka bir programa katılmak üzere Hendek’ten ayrıldı.