Küçük Başkan emirler yağdırdı


 
Küçük başkandan müdürlere talimat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Mustafa Asım İlköğretim Okulu öğrencileri, Müdür Öcal Danyeli ve Öğretmenleri Gülşen Fatma Dursun ile birlikte Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti. Mustafa Asım İlköğretim Okulu 4/A sınıf öğrencisi Deniz Meşin, temsili olarak Belediye Başkanı oldu.

Başkan Meşin daire müdürlerini makama çağırarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daire müdürleri Başkan Meşin’e faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Çok çalışmalısınız

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, temsili Başkan Deniz Meşin’i tebrik etti. Başkan Püsküllü  “ Hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Çocuklarımızın en iyi şartlarda, daha iyi eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yaşanabilir bir şehir bırakmak için yoğun gayretle çalışıyoruz. Çocuklarımız ileride iyi makamlara gelmeleri için çok çalışıp yoğun gayret göstermeleri gerekiyor “  diyerek çocuklara çeşitli hediyeler verdi