05-08 MAYIS 2016 Tarihleri arasında yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için, Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu olan Büşra Tosun son kampa girdi. Fransa’nın Montpellier kentinde düzenlenecek olan Avrupa büyükler Karate şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Hendek Belediyesi Karate takımı sporcuların Büşra tosun A milli takım adına 55 kg’ da altın madalya mücadelesi verecek.
KENDİMİ ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM
A Milli Takım Kampı’na Büşra’yı ziyarete giden Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol Büşra’nın hazır olduğunu ve kendini çok iyi hissettiğini dile getirirken Tosun da şunları söyledi:’ bu kamp kendimi çok iyi hissediyorum. En ufak bir sakatlık bile yaşamadım. Bu moral ve motivasyonum ile ülkeme, ilçeme ve kulübüme altın madalya kazandırmak için elimden geleni yapacağım. Antrenörlerim Nurkan Kayacık ve Soner açıkyol’un da emeklerini boşa çıkarmamak için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.’ Dedi.
HENDEK BELEDİYESİ BAŞKANI İRFAN PÜSKÜLLÜ BAŞARILAR DİLEDİ
Yoğun programları nedeniyle kampa ziyarete gidemeyen Başkan İrfan Püsküllü Büşra Tosun’a başarılar dilerken ;’Büşra bizim en yetenekli ve başarılı sporcularımızdan biri. İnanıyorum ki terinin son damlasına kadar mücadele ederek ülkemize, ilçemize ve kulübümüze altın madalya kazandıracaktır. Büşra üzerinde çok emeği geçen Antrenörler Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’a da ayrı ayrı teşekkür dileklerimi iletiyorum. Aynı zamanda A Milli takım adına yarışacak olan diğer tüm sporcularımıza da başarılar diliyorum.’ Dedi.