Bunalıma girdi intihar etti.

 Hendek’te Y.Y adlı bir genç yaşadığı ruhsal bunalım üzerine intihara teşebbüs etti.

 Y.Y (16) adlı genç yaşadığı ruhsal bunalım üzerine ilaç içerek intihar etti.

 Y.Y, Hüseyinşeyh Mahallesi’ndeki evinde, evde bulduğu ilaçları içerek intihara teşebbüs etti. Y.Y tedavi altına alındı. Emniyet güçleri olaya ilişkin soruşturma başlattı.

 

Darp vakaları

Hendek Kazımıye Mahallesi’nde 02 Ağustos  Cumartesi günü saat 08.30 sıralarında A.D. ve Ş.D.  tartıştıkları M.G.’ yi darp ettiler.

 

Hendek Söğütlüçeşme Mahallesi’nde ise işin içine alkol karıştı. 3 Ağustos  Pazar günü saat 03.30 sıralarında K.Ç adlı vatandaş alkolün etkisiyle tartıştığı N.T ve Y.G adlı vatandaşlarla tartışmaya girdi. N.T ve Y.G tartıştıkları K.Ç’yi darp ettiler.

Hendek Çamlıca Mahallesi’ndeyse  arazi meselesi nedeniyle iki aile birbirine girdi.  29 Temmuz Salı günü saat 14.30 sıralarında yaşanan kavgada A.K. ve M.K. isimli ailelerin arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaptığı kavgada 6 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bir diğer darp vakasında ise ‘çocuklar gürültü çıkarıyor’ kavgası idi. Geçen Cuma günü yaşanan olayda S.T, M.E.T ile R.K ve A.K arasında çocukların gürültü yapması sebebiyle kavga çıktı. Çıkan kavgada taraflar birbirini darp etti.


Ağabeyini tehdit etti.

Hendek Çamlıca Mahallesi’nde 3 Ağustos Pazar günü saat 11.30 sıralarında A.Y. ailevi sebeplerden tartıştığı ağabeyi A.Y ile tartışmaya başladı. AY, tartışmanın kızışması üzerine ağabeyi A.Y’i tehdit etti.