Ahmet Kavakçı, yayımladığı bir basın açıklamasıyla ilçe başkanlık yarışına katıldığını açıkladı.

Ak Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları kurucu başkanlığı ile siyasete başlayan Kavakçı, 3.5 yıl boyunca gençlik kolu başkanlığı görevinde bulundu.  Kavakçı daha sonra ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptı ve partinin çeşitli kademelerinde görev aldı.


Ak Parti'de ilçe başkanı olarak devam etmek isteyen Kavakçı, başkanlık yarışında ben de varım dedi ve konuyla ilgili bir basın açıklaması yayımladı. Açıklama şöyle;


“İleri demokrasinin Türkiye’ye yerleşmesi için var gücüyle çalışan AK Parti’nin bu vizyon ve misyonuyla yaptığı hamleleri genelden yerele köyden kente kadar yerleşmesi için ileriye doğru yaptığı koşuda, bu bayrak yarışında biz de varız.


AK Parti kitlelerin partisidir. Bu partide kim  aday olmak istemez? Bu partide kim hizmet için görev almak istemez? AK Parti kurulduğu günden bu yana partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Bu süreçte değerli arkadaşlarımızla önemli çalışmalar yaptık. Edindiğim tecrübe ve birikimlerimle bir başka kulvardan partime hizmet etmek için Hendek İlçe Başkanlığı’na aday oldum. Ak Parti  İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu’na eski ağabeylerimizin yanında  genç arkadaşlarımızı da katarak en güzel hizmetler getirmeye  kararlıyız.

Saygılarımla.”

Ahmet KAVAKÇI
AK Parti Hendek İlçe Başkan Adayı