Bu seçim İstiklal ve İstikbal seçimidir

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Hendek'te partililerle ve STK larla buluştu. Buluşma öncesi 2. OSB de fabrika çalışanlarıyla yemekte biraraya geldi. Hendek pazaryerini gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Hendek 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) faaliyet gösteren AKPA Alüminyum fabrikasını ziyaret eden Bakan İslam,  AK Parti olarak halkın içinden geldiklerini, her zaman halkla beraber olduklarını söyledi.
 
Bakan İslam ziyaret sonrası, Hendek Gençlik Merkezi'nde AK Parti Hendek İlçe Kadın ve Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı.
Programa, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek  AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Yapacaklarımızı hayal bile edemezsiniz


AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, programda bir konuşma yaparak “  Hendek’e 16 yıl başkanlık yaptım, gece gündüz demeden sizlere hizmet ettim. İnşallah Hendek halkı 7 haziran seçimlerinde beni mahcup etmeyecektir. Hizmetlerimizi Ankara’dan fazlasıyla yapmaya devam edeceğiz. Yapacağımız hizmetleri hayal bile edemeyeceksiniz. Hendek halkının,  hizmetlerimizin karşılığını 7 Haziran seçimlerinde sandıklarda vereceğine inanıyorum “ Diyerek, destek istedi.



7 Haziran seçimleri, istiklal ve istikbal seçimidir


 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, 7 Haziran Genel seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek  "Ankara’ya Ali İnci başkansız gitmek Allah muhafaza, Hendek’in incisi Türkiye’nin birincisi başkanımla birlikte inşallah Ankara’ya gideceğiz. 13 Yıldır AK Parti’miz halkımıza büyük hizmetler yaptı. 7 Haziran seçimleri ülkemiz için hayat memat,  İstiklal ve istikbal seçimidir. Biz bir kere başımızı kaldırdık, artık o zelil günlere bir daha geri dönmeyeceğiz. Sizden söz istiyoruz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yanı başımızda durmanızı istiyoruz. Bizimle beraber yürümenizi, yarınları bizim gördüğümüz gibi görmenizi, bize sahip çıkmanızı istiyoruz. Değerli kardeşlerim ya bu olacak ya da dünyamız kararacak. İkinci bir alternatif yok."  Dedi.

Pazaryerini gezdi

Program sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci ile birlikte, Hendek pazaryerini gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.