27 Marta’ta Sakarya dan bağımsız milletvekili olduğunu açıklayan Çakallık Mahallesi Muhtarı Emekli Öğretmen Coşkun Samur, köy ziyaretlerine bu akşam start verdi.

Mahalle ziyaretlerinde ilk durağı Hendek Cukurhan Mahallesi olan Bağımsız Aday Coşkun Samur’u Mahalle Muhtarı Taner Azın ve Mahalle Heyeti coşkuyla karşıladı.

Karşılamanın ardından, mahalle konağına geçilerek, burada mahalle heyetiyle, yapmış olduğu bağımsız milletvekilliği başvurusu konusunda, destek beklediğini dile getiren aday Samur, vekil seçilmesi durumunda mecliste oturan vekil imajını değiştirerek zamanının büyük bir çoğunluğunu, mahallerde ve halkın içinde geçireceğinin sözünü verdi.

Mahalle ziyaretlerinin ikinci durağı olan Beylice - Nüfren Mahallesi oldu. Burada Bağımsız adayı karşılayan Mevkidaşı Mahalle Muhtarı Erol Akar ve mahallenin ileri gelenleri Bağımsız aday Coşkun Samuru canı gönülden kucakladı.

Ardından mahalle konağına geçilmesinin ardından sunulan çay ve ikramlar eşliğinde sohbetler edildi.

Sohbette; halk, seçmiş olduğu milletvekillerini bir daha görememekten, ulaşamamaktan ve sorunlarını çözmek için gittikleri Ankara’dan dönmeyişlerini şikâyet ederek, halkın yanında olan sorunlarıyla bir bütün olan vekil görmek istediklerini ve bu konuda Bağımsız Aday Coşkun Samura sonsuz inançlarının olduğunu belirttiler.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyaretler hayırlı olsun dilekleri ve toplu fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Bağımsız aday Coşkun Samur ve beraberindeki heyet, yarın akşam Sarıyer ve Altındere Mahallerini ziyaret edeceklerini belirtti.