Hendek Aşağı Çalıca İlköğretimokuluna 1 yıl içinde 4. kez hırsız  girdi. Okul Hırsızlar için adete bir pratik hırsızlık eğitim merkezi haline gelirken soygunlarda güvenlik sistemleri ve bilgisayarları çalınan okulda ders sonunda hiç bir değerli eşya bırakılmamaya çalışılıyor.Zira 4 kez soyulmasına rağmen failler yakalanabilmiş değil..

Hendek-Haber  Hendek Aşağı Çalı İlköğretimokulu hırsızların 2. adresi oldu. 1 yılda 4. kez hırsız giren okul hırsızlar için adeta pratiklerini geliştrdikleri bir merkez haline geldi. Daha önce 3 defa soyulan okula yine hırsızlar girerken bu kez okulda fazla değerli birşey bırakılmadığından maddi kaybın fazla olmadığı belirtiliyor..

Okulun bilgisayarları ve güvenlik kameraları daha önce çalınmış ancak failleri yakalanamamıştı. 4 .kez hırsızların girdiği okulun bu kadar rahat hırsızların hedefi haline gelmesi tepkilere yol açıyor. Jandarma soruşturmayı sürdürürken bu güne kadar  hırsızların yakalanmamış olmasının Jandarma ekiplerinin yetersizliğinden kaynaklandığı eleştirileri gündemde..