“Ben sizin evladınızım”

“79 yılda yapılan fazlasını 13 yılda yaptık”

Kargalı da meşalelerle karşılanan Ali İnci, coşkulu kalabalığa hitap etti.

Bizim yaptıklarımız anlatmakla bitmez

Selamlama konuşması yapan AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, “Biz AK parti olarak Cumhuriyet tarihinde 79 yılda yapılanlardan çok daha fazlasını 13 yılda yaptık.  Denenmişlerden bu ülkeye bir şey gelmediğini geçmiş dönemlerde gördünüz. Ülkemiz ve bizim için çok önemli olan 7 Haziran genel seçimlerinde  sizlerden destek istiyoruz” Dedi.

Hendek milliyetçiliği yapma zamanı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ise yaptığı konuşmada, “İlçemize 16 yıl kesintisiz hizmet veren başkanımızdan  hizmet bayrağını aldık. Görevimizin kutsallığının farkındayız.  Ali İnci başkanımız,  ilçemizi soyadı gibi bir inci yaptı. Şimdi sıra vekillikte. Vekilimiz İnci, ilçemizin eskisini, yenisini, önünü arkasını, tüm sorun ve yapılması gereken yatırımları çok iyi biliyor. Zaman Hendek Milliyetçiliği yapma zamanıdır. Bizler bu kutsal görevde hizmetleri kaldığı yerden devam ettireceğiz.”diye konuştu.

Yakın mahallere doğalgaz

Başkan İrfan Püsküllü, “Vekilimiz Ali İnci inşallah milletvekili olduğunda Hendek özlemini duyduğu yatırımları ilçemize çekecek ve ilçemiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de  rol model ilçe olmaya devam edecektir.” diyerek önümüzdeki günlerde ilçenin  merkezine yakın mahallelerine doğalgazın geleceği müjdesini verdi.


“Tüm partililerden destek istiyorum”
 
Alkışlarla konuşmasına başlayan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, “Hendeklilere 16 yıl kesintisiz hizmet yaptım.  Beni sizler çok iyi biliyor ve tanıyorsunuz. Benim size kendimi  tekrar tekrar anlatmama gerek var mı? Bu dönem genel seçimlerde Hendek ilçesine vekillik görevi verildi. Bu bir şanstır ve bu şansı fırsata çevirmek Hendek halkının elindedir. Şunu iyi bilmelisiniz ki milletvekillerini gücü seçildikleri bölgelerde aldıkları oylarla ölçülüyor. O nedenle beni Sakarya’nın tüm ilçelerinden daha fazla bir oy oranı ile Ankara’ya göndermelisiniz. MHP, CHP, ANAP ve Saadet partisine gönül veren kardeşlerimden destek bekliyorum” diye konuştu.

Fatih gemileri karadan,

Erdoğan treni deniz altın yürüttü

 

Ali İnci, ülkede AK Parti döneminde çok büyük projelere imza atıldığını yineleyerek, “Ülkemiz sağlıkta, eğitimde çağ atladı. Şu kadarını söyleyeyim dün Fatih Sultan Mehmet gemileri karadan yürüterek denizden geçirdi. Bugünse  Recep Tayyip Erdoğan insanları,  taşıtları ve hızlı trenleri deniz altından yürütüyor” sözleri alkışlarla kesildi.
 
“ Nevzat abi, bunu haketmedi”

Puna Merkezi’nde bulunan kıraathanenin bahçesinde vatandaşlara hitap eden  İnci konuşmasında Hendekli olan Nevzat Ercan’ın ilçeye yaptıklarının asla inkar edilemeyeceğini vurgulayan Milletvekili adayı Ali İnci “ Bugün ilçemizde üniversite varsa, bugün ilçemizde organize sanayi bölgesi varsa hepsi Nevzat abimizin eseridir. Ancak ne hazindir ki 3 Kasım seçiminde yeni kurulan Genç Parti’nin aldığı kadar oyu ilçemizden alamamıştır. Ki Nevzat abimiz bunu  hak etmemiştir. Ben Ali inci olarak sizlerin evladıyım.  Hangi partiden hangi siyasi görüşten olursanız olun  Hendek’in Ankara’da bir vekili olması çok çok önemli. Sizlerden destek bekliyorum” dedi.